Humax iHDR-5050C

Verborgen menu

Menu>Status>Selecteer Status menu Dan: red,green,yellow,blue,green,yellow,blue

Troubleshooting

Reageert niet op afstandsbediening
Probeer tegelijkertijd 0 en OK in te drukken (werkt soms)
Zenderlijst is te lang
De volgorde van de zenders in de zenderlijst wordt door de kabelmaatschappij bepaald. U kunt hierin niets wijzigen. Wél kunt u tot maximaal 5 favorietenlijsten samenstellen met daarin alleen de zenders die u interessant vindt. Deze zenders kunt u in de volgorde van uw keuze plaatsen. De favorietenlijsten creëert u via het menu 'Kanalen opmaken'. Nadat u dat hebt gedaan kopiëert u de zenders die u vaak bekijkt naar de favorietenlijst en plaatst ze in de door u gewenste volgorde. U kunt met de groene toets op de afstandsbediening tussen de verschillende favorietenlijsten schakelen.
Ik weet mijn wachtwoord niet meer
Het standaard wachtwoord is 0000. Als u dit hebt gewijzigd en u weet uw eigen wachtwoord niet meer dan kunt u het als volgt weer naar 0000 terug zetten: Druk op Menu. Ga naar de hoofdstuk “Status” en druk 2x op de OK toets. Druk nu achtereenvolgens op 7412359. U komt nu in een verborgen menu, waarin u het wachtwoord kunt resetten naar 0000.
De ontvanger reageert niet meer op de cijfertoetsen
Veel van de normale zendernummers worden niet meer geaccepteerd. Bij het zappen zijn alleen de HD zenders, of de laatst bekeken zenders beschikbaar. U hebt een andere zenderlijst geselecteerd waarin het gekozen zendernummer niet in voor komt. Druk op de rode toets om de volledige zenderlijst te selecteren, of druk op de groene toets om uw favorietenlijst te gebruiken. Met de gele toets selecteert u alleen de HD zenders. Met de blauwe toets selecteert u de lijst met recent bekeken zenders.
/share/Web/dokuwiki/data/pages/gizmo/humax-ihdr-5050c.txt · Laatst gewijzigd: 2013/11/24 17:12 (Externe bewerking)
CC Attribution-Share Alike 4.0 International
Powered by PHP Driven by DokuWiki Recent changes RSS feed Valid CSS Valid XHTML 1.0 Valid HTML5